dijous, 14 d’octubre del 2010

Les xarxes de salut permetran que la visita al psicòleg sigui reemborsable

Marià Miño, Bon Dia (13 octubre 2010) El secretari d’Estat de Salut i Treball, Jesús de Tena, ha avançat aquest dimecres que la nova regulació de l’atenció sanitària en xarxa possibilitarà que la visita al psicòleg sigui reemborsable, una iniciativa que dóna resposta a una de les principals demandes del Col·legi de Psicòlegs i equipara aquest camp amb altres prestacions de salut.

De Tena ha informat d’aquest avenç coincidint amb l’aprovació, per part del consell de ministres, del decret de regulació de l’atenció sanitària i sociosanitària en xarxa, que servirà per reforçar l’atenció primària i per coordinar de forma progressiva les necessitats dels pacients.

(...)
El portaveu del Govern, Bruno Bartolomé, ha explicat (...) que el decret de regulació de l’atenció sanitària i sociosanitària en xarxa permetrà “coordinar els diferents serveis, desenvolupar l’itinerari clínic i elaborar un conveni marc per des­envolupar accions específiques, com les cures pal·liatives, l’atenció domiciliària i l’atenció maternoinfantil”. Per la seva banda, De Tena ha assenyalat que les xarxes hauran “d’ampliar les respostes en l’àmbit ambulatori i no limitar-se a l’atenció hospitalària”.
(...)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada